Instrument på hold

Musikskolen tilbyder instrumental holdundervisning. Her får eleverne undervisning hele året på det samme instrument. Der skal være mindst 3 elever for at holdet kan oprettes. Så får man også undervisning i 45 min. Hvis ikke barnet har et instrument i forvejen, er det muligt at leje et i musikskolen. Hvis man vil købe et instrument, er det en god idé at vente med dette, til undervisningen starter, så man kan få råd og vejledning af musikskolens lærer.

I holdundervisning lægges der stor vægt på at lære at spille rigtigt på instrumentet. Men der er dog også meget fokus på sammenspil og sociale aktiviteter. Music Mind Games er fortsat vigtig som teoretisk redskab, når man skal lære rytmer mm. på en sjov måde.

Når man skal undervise i hold er det nødvendigt at man har flere instrumenter til rådighed. Derfor kan vi kun oprette hold i klaver og trommer på flg. skoler.

I Faaborg (på Byskolen) i Broby (på Pontoppidanskolen) i Ringe (i Kulturzonen) i Ryslinge (på Tre Egeskolen) i Årslev (på Broskolen afd. Bøgehøj).

Der kan være lokalemæssige og andre praktiske forhold, som kan afgøre, om vi kan tilbyde holdundervisning på en skole. Man kan kun vælge holdundervisning, hvis man er nybegynder. Hvis man allerede går på et hold, er det muligt at fortsætte på hold den næste sæson.

Går man til holdundervisning, er det gratis at deltage i sammenspil, kor og andre fællesfag i musikskolen.